Kilka dni temu na Facebooku wspomniałam wam, że już niedługo na blogu zrobi się jeszcze bardziej czekoladowo. Bardzo się cieszę, że dzięki współpracy z Manufakturą Czekolady, mogę wreszcie rozpocząć cykl Produkty CzekoAdowe. W tekstach z tej kategorii będę wspominać o czekoladowych wspaniałościach. W ramach Produktów CzekoAdowych na blogu pojawi się także wiele niespodzianek i konkursów – pierwszy ogłaszam już w tym tekście!
Jak skomponować własną tabliczkę czekolady?
Manufaktura Czekolady, oprócz tego, że posiada w swojej ofercie wiele interesujących produktów, umożliwia także skomponowanie własnej tabliczki czekolady – zarówno poprzez kompozytor na stronie internetowej, jak i stacjonarnie, przy ul. Tamka 49 w Warszawie. Dzięki możliwości stworzenia tabliczki „na życzenie”, możemy spełnienić swoje czekoladowe marzenia.
Wystarczy wejść na stronę Manufaktury Czekolady, wybrać zakładkę Skomponuj własną tabliczkę i skorzystać z bardzo intuicyjnego kompozytora. Pierwszy krok to wybór rodzaju czekolady. Możemy zdecydować się na czekoladę mleczną (44%) lub deserową (70%). Gdy wybierzemy już podstawowy skład, możemy zabrać się za wybór dodatków. Używając owoców, orzechów, przypraw, słodyczy i innych dodatków, tworzymy swoją wymarzoną tabliczkę, którą na koniec możemy udekorować wybranym napisem.
Jeśli chodzi o kompozycję dodatków, mamy bardzo szerokie pole do popisu. Wśród owoców znajdziemy daktyle, figi, imbir, żurawinę, rodzynki, pomidory, ananasa, banany, mango, truskawki, wiśnie, maliny, porzeczki, morele, śliwki, pomarańcze, cytryny, jabłka, jagody goji i papaję. Do tego możemy dobrać orzechy nerkowca, brazylijskie, macadamia, ziemne, włoskie, laskowe, migdały, chipsy kokosowe, prażone ziarno kakao, sezam, pestki dyni, lub orzeszki piniowe. Jeśli chodzi o przyprawy, możemy zdecydować się na chili peri peri, kwiat soli morskiej, kardamon, wanilię, cynamon, anyż, pieprz czerwony, pieprz biały, pieprz zielony, miętę, bazylię, piernik, kawę lub gałkę muszkatołową. Do wyboru mamy także ciasteczka, żelki, pszenicę miodową i popcorn.
Skomponowana przeze mnie tabliczka została ozdobiona nazwą mojego bloga, przez co robi jeszcze większe wrażenie! Wygląda bardzo elegancko i jest stworzona z kompozycji, którą sama sobie wymyśliłam. Bardzo ucieszyłam się, gdy dotarła do mnie przesyłka – myślę, że tak samo można sprawić radość bliskiej osobie. Skomponowana przez siebie tabliczka to świetnym oryginalny pomysł na prezent!
Zobacz także: Czekolada 70% kakao z Ekwadoru – chili Peri Peri Manufaktu

if (typeof CeneoAPOptions == „undefined” || CeneoAPOptions == null)
{
var CeneoAPOptions = new Array();
stamp = parseInt(new Date().getTime()/86400, 10);
var script = document.createElement(„script”);
script.setAttribute(„type”, „text/javascript”);
script.setAttribute(„src”, „//partnerzyapi.ceneo.pl/External/ap.js?”+stamp);
script.setAttribute(„charset”, „utf-8”);
var head = document.getElementsByTagName(„head”)[0];
head.appendChild(script);
}

CeneoAPOptions[CeneoAPOptions.length] =
{
ad_creation: 80048,
ad_channel: 15065,
ad_partner: 11892,
ad_type: 3,
ad_content: ‚28242999,39780913,39780922,39780923’,
ad_format: 3,
ad_newpage: true,
ad_basket: false,
ad_container: ‚ceneoaffcontainer80048’,
ad_formatTypeId: 1,
ad_contextual: false,
ad_recommended: false
};

KONKURS ZAKOŃCZONY
Manufaktura Czekolady zgodziła się zostać sponsorem konkursu i sprezentować możliwość skomponowania własnej tabliczki czekolady czterem zwycięzcom. Aby wziąć udział w konkursie, należy zostawić w komentarzu link do wybranego produktu z oferty sklepu: http://sklep.manufakturaczekolady.pl/ Zachęcam także do obserwowania mnie w mediach społecznościowych – odnośniki znajdziecie poniżej. Konkurs potrwa do 31.12.2015 r. włącznie. Losowanie zwycięzców odbędzie się 1.01.2016 r. – w trzecie urodziny czekoadowego bloga! Lista zwycięzców zostanie opublikowana w tym wpisie.
WYNIKI
Z przyjemnością ogłaszam, że zwycięzcami konkursu są osoby, których komentarze zamieszczam poniżej! Nagrodzonych proszę o kontakt mailowy: kontakt.czekoada@gmail.com Gratulacje! 🙂
CzekoAda na gorąco: